Vastgoedontwikkeling

In samenwerking met onze investeerders houden we de ontwikkelingen op het gebied van vastgoed door heel Nederland nauwlettend in de gaten. Onze eigen ontwikkelingsafdeling brengt de wensen en behoeften vanuit de betreffende gemeente, inwoners van de gemeente, personen die er werken en/of verblijven goed in kaart. Het doel van Tradre Group is het creëren van een toegevoegde waarde in een gebied of project. Denk hierbij aan woningen maar ook aan de commerciële markt. Wij pakken iedere kans met beide handen aan en staan klaar om iedere uitdaging om te zetten tot een gezamenlijk succes.

Tradre Group is een teamgerichte organisatie dat zich inzet voor langdurige samenwerkingen met de betrokkenen. Door de focus te leggen op oplossingen in plaats van problemen zijn we als team in staat om de verwachten resultaten te behalen. Gedurende het traject is het voor ons belangrijk om duidelijk en open te communiceren zodat we de verwachtingen van onze klanten begrijpen en kunnen overtreffen.

Commercieel vastgoed

Wij richten ons op stabiel verhuurd commercieel vastgoed om op deze manier de risico’s voor ons en onze investeerders te beperken. Commercieel vastgoed kan onderverdeeld worden in een drietal deelmarkten: kantoren, winkels en bedrijfsruimten. We houden onszelf bezig met commerciële objecten met optie op ontwikkeling naar vrije sector woningen om deze vervolgens te verhuren en te beheren met Tradre Facility Management. We adviseren u over het meest geschikte traject ten aanzien van uw wensen. Vervolgens vertegenwoordigen we onze klanten gedurende iedere fase van het transactieproces.

Wij richten ons met name op investeringen in Nederland. Met de beste professionals, kennis van de markt en ons brede netwerk komen we tot de mooiste matches. Onze proactieve houding en duidelijke communicatie zorgen voor een prettige samenwerking.

Residentieel vastgoed

Samen met onze investeerders investeren we in vrijesectorwoningen in Nederland. De woningen bevinden zich in het laag-middensegment.

Als u veilig wilt investeren is een investering in vastgoed een verstandige keuze. Woningen worden al meer waard. Bij het kopen, verkopen of verhuren van een pand komt echter veel kijken. Wilt u een pand kopen of verkopen, wij begeleiden u graag bij elke stap van het proces.

Wij zorgen voor een uitstekend rendement op uw vermogen. Dit doen we door vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen en woningen te optimaliseren samen met onze bouwpartners. Door onze unieke aanpak en altijd duidelijke communicatie maken wij investeren in vastgoed voor u een veilig en vertrouwd proces.

Wij helpen u graag verder!