Aankoop Brink’s complex in Eindhoven

Met trots presenteren wij de tweede aankoop van Brink’s Inc. Ditmaal in het mooie zuiden van Nederland. Het complex is gelegen aan de Boven Zijde 15 in Eindhoven.

Het is verhuurd aan het gerenommeerde waardetransport- en geldverwerkingsbedrijf Brink’s. Het perceel telt een oppervlakte van 7.554 m² en heeft het energielabel A.

Het is gelegen op bedrijventerrein Kapelbeemd aan de noordzijde van Eindhoven en wordt begrensd door de invalsweg Boschdijk nabij de A2/N2, A58 en de A50.

Wij hebben deze propositie overgenomen uit het beheer van Cromwell Property Group NL en zijn bij deze aankoop bijgestaan door de juristen en notaris van Lexence Advocaten en Notarissen.

Meer nieuws

Nieuws

Aankoop Brink’s complex in Hoogeveen

Met trots presenteren wij u de aankoop van de Brink’s Inc locatie aan De Stroom 14 in Hoogeveen, Drenthe. Het complex is verhuurd aan het gerenommeerde waardetransport-

Nieuws

Samenwerking met BRiQ asset management

Onlangs zijn wij een samenwerkingsovereenkomst met BRiQ asset management aangegaan. Hiermee binden wij ons aan een betrouwbare partner op het gebied van advies en praktische