Over Ons of tradre group

TRADRE Group

Tradre Group is dé innovatieve vastgoedpartner die de nieuwste technologieën en methodieken toepast om jou als investeerder de beste mogelijkheden te bieden. Ons team bekijkt de vastgoedmarkt vanuit een nieuw perspectief en biedt op maat gemaakte vastgoedportefeuilles aan voor fondsen en individuele investeerders. Wij hebben verschillende diensten in huis, waaronder Tradre Energieadvies voor energielabels en verduurzamingsadvies, en Tradre EnergieBouw voor de bouwkundige uitvoering van verduurzamingsmaatregelen. Ook bieden wij als Tradre Vastgoedbeheer uitgebreide services aan om onze klanten volledig te ontzorgen. 

Tradre Group is opgericht als family office voor het opbouwen van de vastgoedportefeuille van de familie Schilder. Familie Schilder investeert van oudsher in vastgoed en heeft vanwege de groei van haar portefeuille een onderneming daar omheen gebouwd.

Naast dat wij het vastgoed voor de familie Schilder beheren richten wij ons ook op het samenstellen van een eigen portefeuille d.m.v. zowel eigen- als vreemd vermogen, dit verzorgen wij ook voor derden.

Zo wordt er nauw samengewerkt met een vaste club investeerders en investeringsmaatschappijen om deze aankopen te realiseren. Daarnaast hebben wij een aantal bouwpartners waarmee we objecten voor onze huurders optimaliseren.

Wij van Tradre zijn een jong ambitieus team die uit ervaringen van de oudere generatie heeft gemerkt dat de vastgoed markt een logge markt is. De missie van Tradre is de vastgoed markt te vernieuwen, dit doen we doormiddel van een data gedreven zoekmethodiek, eigen methodes om het vastgoed te ontzorgen en een netwerk van in-house opgeleide sourcing partners. Dit alles stelt ons beter in staat om custom-made portefeuilles op te bouwen, zowel voor fondsen als voor bij ons aangesloten investeerders.

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse en gedreven ondernemers en we hebben toegang tot een uniek netwerk. Door de krachten van onze individuen te bundelen in een team, creëren we dagelijks toegevoegde waarde voor onze relaties en klanten.

Simon Schilder
Algemeen Directeur
Jasper Hoetmer
Commercieel Manager Sourcing
Bryan Kroon
Financieel Manager
Tonnie Azelmad
Commercieel Manager Energieadvies/EnergieBouw
Quinn Eman
Projectleider Tradre Afbouw & Tradre Energieadvies
Lucas
Scriptant

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.