Over ons

Tradre Group

Team

Ons team bestaat uit diverse en gedreven ondernemers en we hebben toegang tot een uniek netwerk van intern opgeleide sourcing partners. Door de krachten van onze individuen te bundelen in een team, creëren we dagelijks toegevoegde waarde voor onze huurders en zakenpartners.

Simon Schilder

Algemeen Directeur

Jasper Hoetmer

Operational Manager

Tonnie Azelmad

Office Manager

Michael Luchies

Sourcing Manager

Bryan Kroon

Financieel Manager

Nick Van der Post

Sourcing Partner

Yoda

Office dog

Wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiend innoverend vastgoedbedrijf?

Kom bij het team!

Tradre Group is opgericht als family office voor het opbouwen van de vastgoedportefeuille van de familie Schilder. Familie Schilder investeert van oudsher in vastgoed en heeft vanwege de groei van haar portefeuille een onderneming daar omheen gebouwd.

Naast dat wij het vastgoed voor de familie Schilder beheren richten wij ons ook op het samenstellen van een eigen portefeuille d.m.v. zowel eigen- als vreemd vermogen, dit verzorgen wij ook voor derden.

Zo wordt er nauw samengewerkt met een vaste club investeerders en investeringsmaatschappijen om deze aankopen te realiseren. Daarnaast hebben wij een aantal bouwpartners waarmee we objecten voor onze huurders optimaliseren.

Wij van Tradre zijn een jong ambitieus team die uit ervaringen van de oudere generatie heeft gemerkt dat de vastgoed markt een logge markt is. De missie van Tradre is de vastgoed markt te vernieuwen, dit doen we doormiddel van een data gedreven zoekmethodiek, eigen methodes om het vastgoed te ontzorgen en een netwerk van in-house opgeleide sourcing partners. Dit alles stelt ons beter in staat om custom-made portefeuilles op te bouwen, zowel voor fondsen als voor bij ons aangesloten investeerders.

Portfolio

Wenst u meer informatie te ontvangen?