+31 (0) 299 676 499
|

Even voorstellen, Nick!


Sales medewerker

:
Mijn naam is Nick van der Post en ben sinds 2022 onderdeel van het sales team van Tradre Group.

Ik verdiep mijzelf al meer dan 3 jaar in het investeren in verschillende asset classes en de situatie rondom de financiële markten.
Toen Tradre Group op mijn pad kwam met de mogelijkheid om intern te worden opgeleid binnen de vastgoedmarkt was de keuze snel gemaakt.

Tijdens mijn opleidingstraject heb ik in een relatief korte tijd veel geleerd over de verschillende onderdelen die bij de sector vastgoed horen zoals het leren beleggen in vastgoed, de verschillende segmenten binnen de sector en het in kaart brengen van de markt. Zodoende ben ik intern opgeleid en ben ik verantwoordelijk voor een aantal taken binnen de organisatie.

Als werknemer bij Tradre Group ben ik verantwoordelijk voor:
▪ Voor de acquisitie van vastgoedobjecten om de portefeuille uit te breiden.
▪ Voor de acquisitie en het onderhouden van de opgebouwde relaties.
▪ Het in kaart brengen van de markt en het onderhandelen en uitwerken van investeringsvoorstellen

Tijdens mijn studie Business IT & Management heb ik onder andere meer geleerd over het in kaart brengen van grote hoeveelheden data. Daarom kan ik ook goed overweg met de data-software van Tradre Group en vind ik het leuk om dit in kaart te brengen.

Elke dag zit weer vol met nieuwe uitdagingen en zo ontwikkel je jezelf steeds weer. Het bedrijf is enorm aan het groeien en ik kijk uit naar de toekomst.

?
✉ n.vanderpost@tradre.com
06 81 91 31 96

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.