+31 (0) 299 676 499
|

Even voorstellen

Meet the team! Hieronder stellen we Simon, Jasper en Tonnie voor! Simon is onze Algemeen Directeur, Jasper is onze Operationeel Manager en Tonnie is onze Sourcing Manager.

Simon Schilder

Naam: Simon Schilder
Functie: Algemeen Directeur

Over Simon:
Simon is de oprichter en algemeen directeur van Tradre Group. Dagelijks werd hij geconfronteerd met de traditionele vastgoedmarkt en dat bracht hem op de gedachte dat het anders kon. Met zijn compagnon Jasper Hoetmer besloot hij de vastgoed markt te veranderen middels een combinatie van nuchter verstand en de nieuwste technologieën. Dat heeft ertoe geleid dat Tradre in staat is om met unieke zoekmethodes de beste vastgoedobjecten in Nederland op te speuren.

Om de enorme groei die Tradre Group heeft doorgebracht in goede banen te leiden, heeft Simon er voor gekozen om zijn operationele taken bij de Kwakman Groep neer te leggen en zich samen met alle partners 100% te focussen op het opbouwen van stabiel renderende vastgoedportefeuilles.

Contact opnemen
Mail: simon@tradre.com
Tel: 06 17308708

Jasper Hoetmer

Naam: Jasper Hoetmer
Functie: Operationeel Manager

Over Jasper:
Jasper is de Operationeel Manager van Tradre Group. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij een vastgoedinvesteringsbedrijf had hij het gevoel dat de vastgoedmarkt een verouderde traditionele markt is en het tijd werd voor vernieuwing via data gedreven systemen. Zo geschiedde!

Jasper is verantwoordelijk voor de gehele operatie binnen Tradre, het aansturen van Sourcing Managers en opbouwen van de vastgoedportefeuille. Daarnaast is hij samen met zijn compagnon Simon Schilder constant op zoek naar mogelijkheden om het bedrijf en de vastgoedmarkt te verbeteren.

Contact opnemen
Mail: jasper@tradre.com
Tel: 06 12 21 92 68

Tonnie Azelmad

Naam: Tonnie Azelmad
Functie: Sourcing Manager

Over Tonnie:
Tonnie is verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de Sourcing Partners. Zijn opleiding tot docent in combinatie met zijn opgedane kennis over het aanleveren van vastgoedobjecten maakt hem de ideale Sourcing Manager.

Daarnaast is Tonnie verantwoordelijk voor het opzetten van Tradre Education. Samen met de IT-Developers van Tradre Software is hij betrokken bij de ontwikkeling van ons innovatieve platform waarin het voor iedereen toegankelijk wordt om te handelen in vastgoed. Dit is één van de vele innovatieve ideeën waar Tradre Group op dit moment mee bezig is.

Contact opnemen
Mail: t.azelmad@tradre.com
Tel: 06 42 59 55 37

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.