+31 (0) 299 676 499
|

Michael vertelt over zijn groei binnen Tradre

Michael vertelt over zijn groei binnen Tradre als in-house opgeleide sales specialist. 😎

Als Sales medewerker leerde ik alle ins en outs over vastgoed, en kwam ik alles te weten over de data waar Tradre mee werkt. In het opleidingsproces leerde ik de kneepjes om een echte sales specialist te worden. Op dit moment ben ik ruim een jaar werkzaam bij Tradre en sinds kort leer ik de andere sales medewerkers de kneepjes van het vak.

Het unieke bij Tradre Group zit hem in de sfeer. Of het nu iemand uit het management is of een directe collega. Iedereen is heel toegankelijk, persoonlijk en enorm betrokken. De Volendamse mentaliteit is hard werken maar ook hard lachen samen met je collega’s.

De werkzaamheden bij Tradre zijn uitdagend. Dagelijks hebben wij overleg over de lopende projecten. Hiervoor stellen wij persoonlijke en gezamenlijke doelen op die wij willen behalen op basis van KPI’s.

Mijn gemiddelde werkdag bestaat o.a. uit het in kaart brengen van vastgoed objecten, passend in het beleggingsprofiel van de klant, of Tradre Group. Ook onderhoud ik het contact met onze relaties en voer ik zelfstandig de acquisitie uit. Ik zorg ervoor dat deze acquisities in lijn zijn met de doelstellingen die in het beleggingsplan en het ondernemingsplan zijn afgesproken.”

Wil je meer weten over werken bij Tradre?

Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

☎ +31 (0) 299 676 499
✉ info@tradre.com
🌐 https://tradre.com/

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.