+31 (0) 299 676 499
|

Verkocht | Tradre Group

Verkocht | Tradre Group en BNP Paribas Real Estate voltooien verkoop Kantoor- en labruimte in het Bio Science Park Leiden

Tradre Group en BNP Paribas Real Estate hebben de handen ineen geslagen om de verkoop te realiseren voor de Einsteinweg 5 te Leiden voor de heer Paul Brandjes. Een centrale toplocatie in het hart van Bio Science Park in Leiden werd eerder dit jaar in de stille verkoop aangeboden.

Bij deze verkoop fungeerde Tradre als bemiddelaar bij de transactie van het object. Tradre Group staat bekend om haar data gedreven, unieke eigen methodes waarbij custom-made portefeuilles worden gebouwd voor onszelf en voor aangesloten investeerders. De unieke methode in combinatie met het uitgebreide netwerk zorgt opnieuw voor een succesvolle verkoop.

We willen Paul Brandjes (De Raad Bouw) bedanken voor het vertrouwen om de Einsteinweg 5 te Leiden in samenwerking te verkopen. Ook feliciteren we Garbe Industrial Real Estate met de aankoop van dit prachtige object.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om waarde toe te voegen aan je vastgoed? Of ben je benieuwd naar hoe wij dit proces hebben aangepakt?

Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

☎ +31 (0) 299 676 499
✉ info@tradre.com
🌐 https://tradre.com/

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.