TRADRE Afbouw

Wat we doen

TRADRE Afbouw uw partner in afbouw en verduurzaming

 

Als specialist op het gebied van afbouw en verduurzaming van gebouwen, staan wij bekend om onze vakkundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Bij TRADRE Afbouw begrijpen we dat elke klant en elk project uniek is. Daarom bieden wij professioneel advies op maat, vanaf de planning tot de oplevering van het project. Wij denken, tekenen en rekenen mee om ervoor te zorgen dat projecten tot in de kleinste details worden afgebouwd en verduurzaamd.

 

Onze uitstekende service en kwaliteitsproducten zijn de basis voor onze klanttevredenheid. Wij zetten ons in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en streven naar perfectie in elk project dat we aanpakken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Bij renovatie- of nieuwbouwprojecten bieden onze systeem- en metal-stud wanden een hoogwaardige en multifunctionele oplossing voor het creëren van ruimtes. Wij begrijpen het belang van wanden voor brandveiligheid, isolatie, akoestiek en uitstraling. Duurzaamheid is ook van belang. Ons deskundige team adviseert je bij het kiezen uit onze ruime selectie wandsystemen. Metal-stud wandsystemen zijn aantrekkelijk geprijsd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het heeft meerdere voordelen, zoals snelheid van bouwen en lage gewicht.

TRADRE Afbouw is gespecialiseerd in het professioneel afbouwen van grote hoeveelheden plafonds in zowel utiliteits- als woningbouw, renovatie en transformatie. Of het nu gaat om standaard rechte raster/tegel systeemplafonds of meer specialistisch werk met verschillende vormen en materialen, wij hebben ruime ervaring. 

Als specialisten in afbouw, is stucwerk onze basis. Het vormt de basis voor een strakke afwerking van wanden en plafonds. Ongeacht de afwerkingsmethode zoals behang of schilderwerk, een goed uitgevoerd stucwerk verbetert altijd het eindresultaat. Wij staan voor de hoogste kwaliteit en garanderen een strakke afwerking van uw wanden en plafonds.

Voor diverse oppervlakken zoals buitenmuren, binnenwanden, trappen en badkamerwanden kun je bij ons terecht. Ons deskundige team adviseert je graag over de juiste materialen en technieken om een strakke en schone afwerking te realiseren. Voor grotere ruimtes bieden we de mogelijkheid om te spuiten, wat zorgt voor een egaler resultaat en een snellere oplevering van het project.

TRADRE Afbouw is uw specialist voor het leggen van hoogwaardige Estrich vloeren van Fermacell. Deze elementen bieden niet alleen uitstekende geluids- en thermische isolatie, maar zijn ook brandwerend en geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Of het nu gaat om een renovatie- of nieuwbouwproject, wij zorgen voor een vakkundige afwerking die past bij uw wensen.

TRADRE Afbouw is de specialist in het plaatsen en onderhouden van brandwerende oplossingen, waaronder afdichtingen van doorvoeringen en bekledingen van staal, leidingen en kanalen. Wij zorgen voor een volledig brandwerende omgeving door alle typen doorvoeringen, sparingen en naden af te dichten en deze te bekleden met de beste brandwerende materialen. Onze expertise en werkwijze zijn in overeenstemming met de geldende normen en het Bouwbesluit, voor maximale bescherming van uw pand.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij TRADRE Solar aan het juiste adres. Wij begrijpen dat duurzame producten niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op de lange termijn. Daarom bieden wij verschillende duurzame installaties aan, waaronder zonnepanelen & warmtepompen. Door te investeren in duurzame oplossingen bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een schonere toekomst. Onze experts van TRADRE Energieadvies geven u graag advies op maat over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.
Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij leveren en plaatsen verschillende verduurzamingsslagen zoals:

– Isoleren van gevels, wanden en vloeren (voorzetwanden, spouwmuurisolatie)
– Isoleren kruipruimtes 
– Zonnepanelen/warmtepompen
– Koeltechniek (airconditioners)
– Beglazing (incl of excl kozijnen)
– Afbouw en onderhoudswerkzaamheden (stucwerk, schilderen, etc.)

Onze krachten

Kwaliteit

Onze uitstekende service en kwaliteitsproducten zijn de basis voor onze klanttevredenheid. Wij zetten ons in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en streven naar perfectie in elk project dat we aanpakken.

Communicatie

Communicatie staat hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van elke stap in het bouwproces voor een transparante en soepele samenwerking.

Ambitieus

Wij hebben een sterke ambitie om de bouw te blijven vernieuwen en onze positie in de markt te verbeteren. Met onze passie en gedrevenheid streven we er constant naar om de beste resultaten te behalen voor onze klanten.

Referenties

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.