TRADRE Energieadvies

0

Energielabels 

0

Verduurzamingsadviezen

0

Puntentellingen

0 +

Tevreden klanten

Rijtjeswoning

Aanvragen

Rijtjeswoning

Aanvragen

Hoekwoning/ 2-onder-1-kap

Aanvragen

Vrijstaande woning

Aanvragen

Woning >200m2 of utiliteit

Aanvragen

Wat we doen

Bij Tradre Energieadvies kun je terecht voor betrouwbaar en deskundig advies om jouw vastgoed te verduurzamen. Ons team van EPA-W en EPA-U professionals is gespecialiseerd in het geven van energielabels, verduurzamingsadviezen en puntentellingen waarbij we het hele proces van inspectie tot advies volledig voor je ontzorgen. Binnen 3 werkdagen na de inspectie ontvang je van ons het energielabel.

 

Wij blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, zodat we je kunnen voorzien van de meest innovatieve en energiebesparende oplossingen. Samenwerken met ons betekent dat je kunt rekenen op een betrouwbare en deskundige partner die zich inzet voor een duurzame toekomst.

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Woning verkopen? Dan ben je verplicht om een geldig energielabel te tonen. Ook voor bedrijfspanden is dit vanaf 01-01-23 verplicht. Hiervoor kun je een afspraak maken met een gecertificeerd energieadviseur. Dit doe je bij Tradre Energieadvies. Bij ons kun je terecht voor woningen en bedrijfspanden.
Snel en vakkundig een label in huis!

Wil je jouw woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag dan een maatwerkadviesrapport aan. Het maatwerkadvies geeft aan welke maatregelen energiebesparing opleveren voor jouw woning, jouw comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. In het advies staan ook de kosten en de tijd vermeld om de investering terug te verdienen met de besparing op jouw energierekening. Dit maatwerkadvies is speciaal bedoeld voor particuliere woningeigenaren.

Wil je weten hoeveel huur je kunt vragen voor jouw woning? De hoogte van de huurprijs wordt bepaald door het aantal punten dat aan je woning is toegekend. Hoe meer punten, hoe hoger de huurprijs. Bij Tradre Energieadvies kun je terecht voor een deskundig Puntentellingrapport. Vraag vandaag nog een rapport aan en ontdek hoeveel huur je kunt vragen voor jouw woning.

Onze deskundigen stellen het aantal punten vast aan de hand van een woninginspectie. Als jouw woning meer dan 149 punten heeft per 1 januari 2023, dan valt deze in de vrije sector en kun je zelf de huurprijs bepalen. Mocht je deze punten niet behalen, of alvast willen voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving van 2024, dan kunnen wij een verbeterrapport maken voor jouw woning. Zo maak je jouw vastgoed toekomstbestendig en profiteer je van meer huurpunten.

Wil je precies weten wat de afmetingen zijn van een woning of bedrijfspand dat je wilt huren, kopen of verkopen? Dan is een NEN-2580 meetrapport onmisbaar. Hierin vind je de exacte berekening van de bruikbare, netto en bruto vloeroppervlakte. Vraag daarom altijd een meetrapport aan voordat je een transactie aangaat. Binnen 1 week ontvang je het meetrapport inclusief 2D en 3D tekeningen.

Wat doen wij?

Verduurzamen

Objecten voorzien van een energielabel en/of het verduurzamen van het energielabel.

Verduurzamingsadviezen

Verduurzamingsadviezen voor het verbeteren van de energieprestaties.

Uitvoeren en begeleiden

Het uitvoeren en begeleiden van de bouwkundige aanpassingen van het vastgoed voor de verbetering van de energieprestaties.

tradre.com

Energielabel aanvragen

Vul onderstaande gegevens volledig in.

Contactgegevens

*=Verplicht veld

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.