TRADRE Solar

Zonnepanelen voor iedereen

Bent u klaar om een positieve verandering te maken in uw portemonnee en bij te dragen aan een groene toekomst? Onze zonnepanelen zijn speciaal ontworpen om u te voorzien van een aanzienlijk rendement op uw investering. Door te profiteren van de onbeperkte kracht van de zon, kunt u uw afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers verminderen en aanzienlijk besparingen realiseren op uw energiekosten.

Iedereen heeft recht op betaalbare en duurzame energie, vinden wij. Daar kopen wij grootschalig in en kunnen we u voorzien van een scherpe prijs. Op deze manier verdienen we samen een groenere toekomst. En met de groene stroom die je opwekt, verdien je de investering vanzelf terug. Goed voor het milieu en je portemonnee. 

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

0 +
Zonnepanelen
0 +
Klanten

Waarom kies jij voor zonnepanelen van TRADRE Solar?

Snelle levering van 6/8 weken

Zonnepanelen binnen 6/8 weken op uw dak. Wie wil dat nou niet?

Kwaliteit zonnepanelen

Wij voorzien u van hoog kwaliteit zonnepanelen. Al onze zonnepanelen beschikken minstens over 400 wattpiek.

Scherpe prijzen

Door grootschalig inkoop kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Zo is de investering nog sneller terugverdiend!

Onze diensten

Woning verkopen? Dan ben je verplicht om een geldig energielabel te tonen. Ook voor bedrijfspanden is dit vanaf 01-01-23 verplicht. Hiervoor kun je een afspraak maken met een gecertificeerd energieadviseur. Dit doe je bij Tradre Energieadvies. Bij ons kun je terecht voor woningen en bedrijfspanden.
Snel en vakkundig een label in huis!

Wil je jouw woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag dan een maatwerkadviesrapport aan. Het maatwerkadvies geeft aan welke maatregelen energiebesparing opleveren voor jouw woning, jouw comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. In het advies staan ook de kosten en de tijd vermeld om de investering terug te verdienen met de besparing op jouw energierekening. Dit maatwerkadvies is speciaal bedoeld voor particuliere woningeigenaren.

Wil je weten hoeveel huur je kunt vragen voor jouw woning? De hoogte van de huurprijs wordt bepaald door het aantal punten dat aan je woning is toegekend. Hoe meer punten, hoe hoger de huurprijs. Bij Tradre Energieadvies kun je terecht voor een deskundig Puntentellingrapport. Vraag vandaag nog een rapport aan en ontdek hoeveel huur je kunt vragen voor jouw woning.

Onze deskundigen stellen het aantal punten vast aan de hand van een woninginspectie. Als jouw woning meer dan 149 punten heeft per 1 januari 2023, dan valt deze in de vrije sector en kun je zelf de huurprijs bepalen. Mocht je deze punten niet behalen, of alvast willen voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving van 2024, dan kunnen wij een verbeterrapport maken voor jouw woning. Zo maak je jouw vastgoed toekomstbestendig en profiteer je van meer huurpunten.

Wil je precies weten wat de afmetingen zijn van een woning of bedrijfspand dat je wilt huren, kopen of verkopen? Dan is een NEN-2580 meetrapport onmisbaar. Hierin vind je de exacte berekening van de bruikbare, netto en bruto vloeroppervlakte. Vraag daarom altijd een meetrapport aan voordat je een transactie aangaat. Binnen 1 week ontvang je het meetrapport inclusief 2D en 3D tekeningen.

John
John
Blij mee!
Lees verder
Het volledig proces heb ik super ervaren. Vanaf de aanvraag tot de installatie is het snel verlopen. Helemaal top!
Lisa
Lisa
Snel verlopen!
Lees verder
Na een zoektocht uitgekomen bij Tradre Solar. Heb op ons schuine dak 12 panelen laten plaatsen. Duidelijke en snelle offerte. Heb het proces als positief ervaren.
Jeanette
Jeanette
Vriendelijk en goed
Lees verder
Hele vriendelijke jongens op de werkvloer. De app is ook duidelijk uitgelegd hoe wij de opbrengsten kunnen zien. Mijn man wilde perse minimaal 400 wattpiek zwarte panelen en die liggen nu op ons dak. Wij hebben het samen met de buren gedaan en kregen daardoor een leuke korting. Bedankt Tradre!
Ilse
Ilse
Binnen 5 weken geplaatst!
Lees verder
Wij hebben 4 panelen op ons plat dak en 6 panelen op ons schuine dak laten plaatsen. Mooie zwarte panelen, perfect voor ons zwarte pannendak. Ons meterkast moest helaas wel vervangen worden maar de jongeman ging hier heel kundig mee om. Top service!
Marco
Marco
Top!
Lees verder
Gewoon top, snel geplaats werkt goed. Handige app. Mvg, Marco
Previous
Volgende
Onze klanten geven ons een gemiddelde van 4,5 ster
4.5/5

Vraag hier je scherpe zonnepanelen offerte aan!

Vul hieronder de betreffende gegevens in.

Hidden

Zonnepanelen aanvragen

Type dak(Vereist)
Geschat energieverbruik

*=Verplicht veld

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.