TRADRE EnergieBouw

Wat we doen

Als je op zoek bent naar een partner voor vastgoed verduurzaming, dan ben je bij Tradre EnergieBouw aan het juiste adres. In samenwerking met Tradre Energieadvies kunnen wij verduurzamingsadviezen direct omzetten in bouwkundige uitvoering en begeleiding. Zo heb jij als klant nergens omkijken naar en bieden wij volledige ontzorging.

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

00

Lorem ipsum dolor

00

Lorem ipsum dolor

00

Lorem ipsum dolor

00

Lorem ipsum dolor

Vormen van samenwerkingen

Wanneer je voor een samenwerking kiest, is een opdracht tot dienstverlening een eenvoudige en minder bindende optie. Bij Tradre zorgen wij ervoor dat we data inkopen en acquireren om jullie te ondersteunen als aankoopmakelaar. Van acquisitie tot aan het passeren. Wij bieden deze dienst aan voor een specifieke asset class en zullen de volledige acquisitie voor jullie oppakken. Samenwerken met Tradre betekent dus dat je kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring op dit gebied.

Als je een nieuw vastgoedproject wilt ontwikkelen of een bestaand vastgoedobject wilt aankopen, dan kan een joint venture een goede optie zijn. Een joint venture is een samenwerking tussen twee of meer partijen, waarbij je middelen en expertise bundelt om samen je doel te bereiken. Samen sta je sterker en kun je meer bereiken dan alleen. Wij helpen je graag om jouw ideeën en doelen te realiseren door middel van een joint venture.

Als mandaathouder in de vastgoedbranche word je door een eigenaar of vastgoedbedrijf aangewezen om bepaalde taken uit te voeren, zoals het aankopen of verkopen van vastgoed en het beheer ervan. Bij Tradre zijn we gespecialiseerd in commercieel vastgoed en kunnen we voor jou de aan- en verkoop van vastgoed realiseren en het volledige beheer van je portefeuille managen. Dankzij onze expertise en ervaring op het gebied van vastgoed, kunnen we samen met onze partners op korte termijn custom-made portefeuilles opbouwen.

Met onze data-gedreven zoekmethodiek kunnen wij de vastgoedvraag op landelijk niveau inzichtelijk maken. We analyseren een aantal factoren om het best mogelijke object voor onze klanten te vinden. Op deze manier kunnen we een object aanleveren dat voldoet aan de specifieke eisen van onze klanten. Met onze expertise in de vastgoedmarkt kunnen we onze klanten voorzien van de best mogelijke opties en hun zoekproces vereenvoudigen.

tradre.com

Quickscan

Op basis van deze factoren zullen wij een QuickScan aanleveren bij de klant met het aantal hits die binnen hun zoekvraag ligt: Vierkante meters, Geografisch gebied + uitgebreide specificaties Functie vastgoed, Bouwjaar vastgoed, Vierkante meter waarde koop, Vierkante meter waarde huur en Specificaties per propositie

1e Kennismakingsgesprek

01

02

2e Gesprek: Overeenkomst bespreken

Data inkoop Tradre

03

04

Data inkoop Tradre

Onderzoeksfase

05

06

Passeren bij Notaris

Overeenkomst samenstellen

07

08

Overeenkomst tekenen

Leads genereren

09

10

Koopvoorstel getekend

Definitieve koopovereenkomst

11

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.