+31 (0) 299 676 499
|

Even voorstellen, Kees!

𝐄𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧: Kees Tuijp

 

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐊𝐞𝐞𝐬:

Mijn naam is Kees Tuijp, 28 jaar en ben vanaf april werkzaam als projectleider bij Tradre Afbouw. Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit groeiende bedrijf.

 

Met de acht jaar ervaring, waarvan vier jaar als werkvoorbereider en vier jaar als projectleider wil ik een goede toevoeging zijn voor het team om projecten van begin tot eind effectief te beheren en te coördineren.

 

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en expertise in te zetten en samen met jullie te werken aan het succes van onze projecten. Ik hoop hier samen hele mooie herinneringen te maken en successen te behalen.

 

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐨𝐩𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐊𝐞𝐞𝐬?
📧 k.tuijp@tradre.com
📞 +31621383680

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.