+31 (0) 299 676 499
|

Even voorstellen, Quinn!

𝐄𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧: Quinn Eman

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐐𝐮𝐢𝐧𝐧:
Mijn naam is Quinn Eman, mede eigenaar van Tradre Energieadvies. Voordat Tradre Energieadvies op mijn pad kwam heb ik jaren in de bouw gewerkt en daar ervaring opgedaan. Zo heb ik een 4 jarige studie Bouwkunde gevolgd en ben daarna als timmerman mijn eigen bedrijf, genaamd Qbouw Volendam, gestart.

Dagelijks hield ik mij bezig met timmerwerkzaamheden in de renovatiebranche. In deze branche kom je voor veel uitdagingen te staan, maar dat is iets waar ik niet voor wegloop. Een uitdaging pak ik met beiden handen aan en dat is ook precies de reden dat ik bij Tradre Group terecht ben gekomen. Ik was helemaal niet opzoek naar iets nieuws, maar eigenwijs en ondernemend dat ik ben, zette ik toch mijn zinnen op een nieuw avontuur.

Met een uitgebreid businessplan startte ik samen met Simon Schilder en Tonnie Azelmad het bedrijf Tradre Energieadvies. Ik legde mijn hamer neer en pakte de telefoon op. Koude acquisitie, absoluut niet mijn ding. Het voelde alsof ik zand in de woestijn verkocht. Maar na heel wat overtuigingskracht en doorzettingsvermogen is het ons gelukt om een succesvol bedrijf neer te zetten.

De overstap naar Tradre heeft gezorgd voor een ijzersterke persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Ik kijk daarom met vol goede moed naar de toekomst!

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐨𝐩𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐐𝐮𝐢𝐧𝐧?
📧 q.eman@tradre.com
📞 +31622143239

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.