+31 (0) 299 676 499
|

Even voorstellen, Bryan!

Bryan Kroon
Financieel Manager

:
Mijn naam is Bryan Kroon en ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Tradre Group als Financieel Manager.

Ik ben rond 2013 gestart in de accountancy, hier heb ik veel ervaring opgedaan door de jaren heen bij verschillende boekhoud- en accountantskantoren als (assistent) accountant.

Als financieel manager ben ik de eindverantwoordelijke van de boekhouding/administratie, tuig ik de financieringen op, controleer ik de financiële flow en maak de jaarcijfers op. Daarnaast ondersteun ik bij het opzetten van de nieuwe bedrijfsdisciplines en de bij behorende processen op financieel gebied.

Ik heb geen moment spijt van de overstap uit de accountancy naar Tradre Group. Elke dag zit weer vol diversiteit en nieuwe doelstellingen waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen.

?
✉ b.kroon@tradre.com
06 53 57 55 52

Bekijk ook

Wil je meer
informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op.